Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τη Φράξια Κόκκινος Στρατός

Φίσερ

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης και της αντιτρομοκρατικής πρέπει να βρεθούν οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατική οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της ΝΔ για τη διασύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, μέσω του Τόνι Νέγκρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ (στη φωτογραφία με το «σύνδεσμό» του στην Ελλάδα Γιωργάκη Παπανδρέου) είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για διασυνδέσεις με την τρομοκρατία.

rafstarΣυγκεκριμένα το όπλο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές της Φράξιας Κόκκινος Στρατός για τη δολοφονία του προέδρου του συνδέσμου Γερμανών βιομηχάνων Χάινζ Χέρμπερτ Κάρι το 1981, είχε μεταφερθεί με το αυτοκίνητο του Γιόσκα Φίσερ.

Στις σχέσεις του Φίσερ με την τρομοκρατία είχαν αναφερθεί στο παρελθόν οι New York Times και ο Independent

Ποιές είναι λοιπόν οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με τη Φράξια Κόκκινος Στρατός; Τι συζήτησαν στις επαφές τους στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια;

Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκαλεί στην αντιτρομοκρατική ο θερμός απαοχαιρετισμός του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τον Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος όπως και ο Τόνι Νέγκρι είχε περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στη φυλακή κατηγορούμενος γι σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στη Νότια Αφρική.

Οι πληροφορίες πάντως ότι στο Μαξίμου βρέθηκε οπλισμός από το Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο ελέγχονται ως ανακριβείς.

http://info-war.gr

FacebookTwitterGoogle+PinterestWordPressBlogger PostPrint