Χτυποκάρδια στο θρανίο

hwniΘόρυβος έχει προκληθεί μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Χωνί», σύμφωνα με το οποίο καθηγήτρια απολύθηκε από το Κολέγιο Αθηνών επειδή έπιασε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει. Αναμένεται διάψευση από το πρωθυπουργικό γραφείο, ώστε να βεβαιωθούμε πως η είδηση είναι αληθινή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιος του Αντώνη Σαμαρά αντέγραφε από την Γιαδικιάρογλου που αντέγραφε από την Παπασταύρου.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο μάθημα αντέγραφε ο γιος του Αντώνη Σαμαρά, αν και υπάρχουν πληροφορίες πως αντέγραφε στην Παρασκευή Πίτσας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο δεν ζήτησε την απόλυση της καθηγήτριας αλλά, μόλις έμαθε πως ο γιος του αντέγραφε, ζήτησε από την διεύθυνση του Κολεγίου να τον κουρέψουν με την ψιλή, να του σκίσουν το παντελόνι και να τον περιφέρουν στους δρόμους του Ψυχικού για διαπόμπευση και παραδειγματισμό.

Εν τω μεταξύ, σάλο αναμένεται να προκαλέσει η είδηση πως η Ομάδα Αλήθειας αντέγραφε από τον Γκαίμπελς, αν και οι ίδιοι υποστηρίζουν πως διόρθωναν τα λάθη του Γκαίμπελς που ήταν σκράπας στην προπαγάνδα.

Pitsirikos